For en helg - for et sted, for et vær, for en gjeng!

I år gikk den årlige strategituren vår til Gaustadblikk. Med 36 konsulenter som til daglig sitter ute hos kundene våre, er det viktig å samles for å legge strategi, prate fag, bygge kultur og rett og slett bare ha det hyggelig sammen. Lørdag fikk vi en fantastisk tur til Gaustadtoppen. Det var skyfri himmel og strålende sol. Alle kom seg til toppen og vel ned igjen med Gaustadbanen. Etter det var det badstu og bading på blikkstille vann, boblebad, shuffleboard, pingpong, sjakk, håndbak mm. Bilder sier mer enn ord..

Før avreise søndag, ble det også tid til en sykkeltur.

På turen fikk vi også planlagt neste års strategitur som går helt til Japan! Japanturen markerer Scelto’s 10-årsjubileum og planen er å få med seg både Tokyo, shinkansen, kobebiff, Kyoto, templer, karaoke og kanskje et gameshow eller to. Til tross for at vi runder 40 stykker i 2025, har vi fortsatt plass til flere.

Ida Hveding Huse

Ida har over 15 års erfaring i it-bransjen både som utvikler, teamleder, seksjonsleder og nå som COO i Scelto. Hun brenner for smidig utvikling, team topologies og målstyring.

Neste
Neste

Having fun and making something useful with GeoLocation and open APIs