SCIPT 2023 - Poker for veldedighet

Scelto's årlige pokerturnering, Scelto Invitational Poker Tournament (SCIPT), gikk av stabelen 25. oktober 2023 på Rebel. Med over 90 deltakere, både samarbeidspartnere, co-workere på Rebel, tidligere kollegaer og venner, var vi samlet for en uformell kveld med poker, god mat og drikke og flotte premier.

God stemning i SCIPT 2023

I år som i fjor, ønsket vi å gi noe tilbake til samfunnet. Alle som slo ut en spiller fra Scelto, fikk 2500,- kr de skulle gi til en av våre forhåndsutvalgte veldedige organisasjoner:

65 000,- gikk til Leger uten grenser

10 000,- til Stine Sofies Stiftelse

20 000,- til Regnskogfondet og

10 000,- til Landsforeningen for uventet barnedød

Totalt ble det donert bort 105 000,- og vi håper pengene kommer godt med til det fantastiske arbeidet disse organisasjonene gjør!

Arrangementet er for alle nivåer og startet med et lite introkurs i poker og en morsom rulett. Utrolig profesjonelle og hjelpsomme dealere guidet alle gjennom de første rundene. Etter hvert ble klinten skilt fra hveten og det var klart for finalerunde med hele fire Scelto'ere. For de som måtte lure, det var ikke rigget spill. ;-)

Finalebordet SCIPT 2023

Til slutt sto vi igjen med én vinner, Håken Stark som ikke bare stakk av gårde med heder og ære, men også en Sony PlayStation 5. Gratulerer så mye til Håken!

Vinner SCIPT 2023 Håken Stark i Scelto

Det meldes om god stemning blant vinnere som tapere. Vi takker for i år og ønsker alle velkommen tilbake. En ekstra takk til Rebel og Brandr som stilte med en premie hver.

Til informasjon er arrangementet gratis og premiene sponset. Dersom du ønsker å delta eller sponse premier til neste år, eller rett og slett trenger litt hjelp fra noen erfarne og hyggelige konsulenter eller er en hyggelig og dyktig utvikler som ser etter nye muligheter, ta kontakt med:

Tor Eric Sandvik

Tlf: 90 96 90 97

E-post: tor.eric@scelto.no

eller

Ida Hveding Huse

Tlf: 92 23 11 76

E-post: ida@scelto.no

Ida Hveding Huse

Ida har over 15 års erfaring i it-bransjen både som utvikler, teamleder, seksjonsleder og nå som COO i Scelto. Hun brenner for smidig utvikling, team topologies og målstyring.

Forrige
Forrige

Building a promise based dialog component

Neste
Neste

Scelto ønsker Peter Knobloch Johannessen velkommen