Herman Crawfurd Svensen

.NET

Systemutvikling

Teknisk arkitekt

DevOps

herman@scelto.no

Herman Crawfurd Svensen

Kort om Herman

Herman er teknisk arkitekt og senior .NET-utvikler med erfaring fra frontend-utvikling til database. I tillegg har han god kjennskap til Java-utvikling og har dermed en bred plattform som løsningsarkitekt. Herman er M.Sc i informasjonsteknologi, er TOGAF9-sertifisert, sertifisert Scrum Master og Microsoft-sertifisert utvikler innen web og sky. I de senere år har han også jobbet med både Microsoft Azure og Amazon Web Services, og jobber nå med sertifiseringløp på begge disse skyplattformene (Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert og AWS Certified Cloud Practitioner).

Herman er flink til å sette seg inn i nye bransjer og domener, og synes dette er noe av det mest spennende med jobben. Han har jobbet i store prosjekter hos store kunder, og små prosjekter hos små kunder, i både store og små team. Selv om han trives best i velfungerende team der kunnskapsdeling står i fokus, står han også godt på egne ben. Herman ønsker stadig å utvikle seg, og deler også mer enn gjerne sin egen kunnskap.

Herman er en god lagspiller som sprer godt humør, er ydmyk, og etterstreber høy personlig og profesjonell integritet. På fritiden liker han å nyte naturen, helst med ski på - både oppover, nedover og til nød bortover. Dessuten en smarthusentusiast som jobber med å automatisere og forenkle hverdagen i hjemmet.

Herman er scawesome!