Ismar Slomic

Fullstack utvikler

Senior teknisk arkitekt

Agile/DevOps Coach

Mikrotjenester

Cloud-teknologi

ismar@scelto.no

Kort om Ismar

Ismar har 11 års erfaring som systemutvikler, senior teknisk arkitekt og teknisk teamleder med solid erfaring fra store og komplekse prosjekter innenfor offentlig og privat sektor som Ruter, Sparebank 1, Statens Vegvesen, Statnett, Telenor og NAV.

Han er en engasjert utvikler som brenner for faget og streber etter kontinuerlig kompetanseheving samtidig som han deler denne med andre rundt seg. Selv om Ismar har lang erfaring som teknisk arkitekt er han opptatt av å være hands-on på teknologien og har benyttet enhver anledning til scripting og programmering, både på prosjekter og i fritiden slik at han vedlikeholder og utvikler sine programmerinsferdigheter.

Han er en full-stack utvikler, som håndterer like godt front-end som back-end. Han brenner for mikrotjenestearkitektur, Domain Driven Design, kontainerarkitektur, hendelsesdrevet arkitektur, Cloudteknologi, DevOps, Lean og software craftmanship.

Han setter brukeren i sentrum og fokuserer på å forstå forretningsbehovene før han anbefaler og implementerer teknisk løsning. Ismar er opptatt av kvalitet gjennom hele arbeidsprosessen og er flink til å komme med forslag til forbedringstiltak. Han har også erfaring med håndtering av teknisk gjeld og prioritering av tekniske brukerhistorier for å redusere disse.

Ismar har høy arbeidskapasitet, er strukturert og ansvarsfull og opptatt av å levere resultater til avtalt tid. Han jobber selvstendig, men er også åpen og lett å samarbeide med. Han har hatt flere roller på prosjekter hvor han har hatt ansvar for opplæring og coaching av andre.

Ismar er opptatt av å se helheten og evner å bevege seg i ulike abstraksjonsnivåer og kommunisere komplekse problemstillinger på forståelig måte med ulike interessenter. Han har flere kurs og sertifiseringer innenfor teknisk arkitektur, som f.eks Togaf 9, Archimate 2, Domain Driven Design og CQRS.

På fritiden liker han å se på nye smarthus-løsninger og er en nyfrelst yoga entusiast.

Ismar er scawesome!