Jørgen Ringen

Systemutvikler Java

Teknisk arkitekt

Applikasjonsarkitektur

Mikrotjenester

Cloudteknologi

jorgen@scelto.no

Kort om Jørgen

Jørgen har erfaring fra 2011 som systemutvikler og teknisk arkitekt. Han har solid erfaring fra flere store komplekse prosjekter i offentlig og privat sektor som Statens Vegvesen, Telenor, NAV og Ruter.

Han er en engasjert utvikler som brenner for faget. Han har sine primære kompetanseområder innenfor java og økosystemet rundt teknologien hvor han har tatt en rekke sertifiseringer på ulike nivåer. Han har også høy kompetanse og interesse innenfor mikrotjenestearkitektur, hendelsesdrevet arkitektur, cloudteknologi, DevOps, smidig arbeidsmetodikk og software craftsmanship.

Jørgen er lidenskapelig opptatt av hvordan teknologi og digitalisering kan skape verdi hos sluttbruker. Han er forkjemper for at noe av det aller viktigste som skal til for å kunne bygge virkelig gode tekniske løsninger, som står seg over tid, er at man har dyp innsikt i kundens unike domene og forretningsprosesser.

Jørgen har høy arbeidskapasitet, er strukturert og forutsigbar og opptatt av å levere resultater. Han jobber selvstendig, men er også åpen og lett å samarbeide med. Han har hatt flere roller på prosjekter hvor han har vært ansvarlig for opplæring og coaching av andre, blant annet som development lead hos Telenor og som teknisk arkitekt i SCRUM-team.

På fritiden er Jørgen en sosial person. Han er interessert i friluftsliv og har stor interesse for løping, langrenn og seiling.

Jørgen er scawesome!