Ole Tommy Lid-Strand

Integrasjonsspesialist

Java-utvikler

Applikasjonsforvaltning

Teknisk arkitekt

SOA

Mule

Oracle

Camel

ole.tommy@scelto.no

Kort om Ole Tommy

Ole Tommy Lid-Strand har erfaring fra IT bransjen siden 2006. Er utdannet Master of Informatics og har opparbeidet seg en bred erfaring fra etablering og innføring av kritiske IT løsninger for flere ulike bransjer. Han har fungert i flere roller, blant annet som utvikler, arkitekt og teamleder i flere prosjekter for kunder som Skatteetaten, Embriq, Eidsiva Energi, Hafslund, Canal Digital og Eika Alliansen. De fleste oppdragene har hatt et stort fokus på integrasjon og skape nye løsninger. Han er ikke redd for å ta tak i gamle løsninger og løfte disse til dagens standard.

Med mer en 14 års erfaring fra bransjen har Ole Tommy jobbet med mange ulike teknologier som COBOL, Java, C++ og integrasjonsrammeverk fra Mule, Camel, Oracle og JBoss. Ole Tommy er lidenskapelig opptatt av hvordan teknologi og digitalisering kan skape verdi hos sluttbruker. Han er forkjemper for at noe av det aller viktigste som skal til for å kunne bygge virkelig gode tekniske løsninger, som står seg over tid, er at man har dyp innsikt i kundens unike domene og forretningsprosesser.

Ole Tommy har høy arbeidskapasitet, er strukturert og resultatorientert. Han er en ansvarlig utvikler som er proaktiv og som gjerne tar tak i utfordringer han måtte finne. Han har god evne til å ta raskt ta tak i nye problemstillinger og er en god lagspiller, fleksibel, åpen og passer lett inn i nye miljøer. På fritiden er Ole Tommy en sosial og aktiv 2 barnsfar som liker alt fra triatlon, ski og klatring til gaming, brettspill og matlaging.

Ole Tommy er scawesome!